Gasztro

Burgermánia! Mark Ruffalo szerint a magyar Meki a csúcs

2024.01.15. I 15:30
Mikor Magyarországon forgatott a színész, minden második nap a McDonald’s-ban evett.

Emma Stone és Mark Ruffalo voltak a LADbible Agree to Disagree című műsorának vendégei, amit a hvg.hu szemlézett. Ebből derült ki, hogy a nemrég Golden Globe-díjat nyerő, hazánkban is forgatott Szegény párák című film két főszereplője gyakori vendég volt a McDonald’s éttermeiben.

Különböző állításokat vitattak meg, az egyik az volt, hogy „az embernek muszáj McDonald’s-os kaját ennie, ha külföldön jár”. Ezzel Stone egyetértett, de megkérdőjelezte Ruffalo bólogatását.

„Mikor Magyarországon voltunk, minden második nap a McDonald’s-ból ettem. Neked is én hoztam McDonald’s-os kaját! – vetette oda Ruffalo mintegy bizonyításként a színésznőnek, majd tovább lelkendezett.

A magyar McDonald’s annyira jó! Mert a friss húst az étterem 15 kilométeres körzetéből kell, hogy beszerezzék, szóval nagyon friss – állította a színész nagy magabiztossággal, ám azt nem tudni, honnan származik az információja. Mindenesetre abban is egyetértettek, hogy a sült krumpli kiváló volt hazánkban, mint ahogy a fagylalt is.