Magazin

Biznisz! Százmilliókat kereshet a börtönben ülő Galambos Lajos

2024.01.15. I 11:15
Nem arról van szó, hogy a trombitaművész megütötte a főnyereményt, miközben a börtönbüntetését tölti.

Galambos Lajos nem először, de ha szerencséje van, utoljára hirdette meg a mocsai birtokát és az azon álló hatalmas kastélyt. Ugyanakkor, aki szívesen élne a trombitás otthonában, de nem tud hirtelen kifizetni közel 5 milliárd forintot, annak reményt adhat, hogy a birtok egy részét és az azon álló 420 nm-es vadászházat külön értékesítik, amiért csupán 235 millió forintot kér. 

A Ripost elérte az ingatlanközvetítő irodát, amit Galambos Lajos megbízott az értékesítéssel, így már azt is tudjuk, milyen álmokat is dédelgettek azok a vevőjelöltek, akik eddig megnézték a „kis”, mindössze 420 nm-es ingatlant, ami persze négyszer is beférne az 5 milliárdos kastélyba.

− Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra. Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállatsimogatóban gondolkodott – mondta az ingatlanos, aki kifejezetten ajánlja a házat kisgyermekes családoknak.