Életmód

Életmódváltás! Zámbó Krisztián: „Egészséges családapa akarok lenni”

2024.01.14. I 10:30
Azt mondja az énekes, hogy legalább nyolcvan évig szeretne élni.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska a múlt héten a Mokkában meséltek arról, hogy az elmúlt időszakban egyre többet beszélgetnek a családalapításról. Az énekes most a Borsnak adott interjút, melyben árulta, nagy álma, hogy kedvesével szülők legyenek, elmondása szerint viszont ehhez az is elengedhetetlen, hogy egészségesebben éljen. Ennek érdekében elkezdett odafigyelni az étkezésére, edzésekre jár és orvosokkal is konzultál.

„Próbálok odafigyelni magamra, de főleg az egészségemre. Az utóbbi időben ugyanis felszedtem pár kilót, ami sajnos nem tett túl jót a szervezetemnek. Most kivizsgálásokra járok, és az a cél, hogy minél előbb visszatérjek a régi önmagamhoz. Már csak azért is, mert szeretnék egészséges családapa lenni, aki megérheti legalább a 80 éves kort” — jelentette ki Zámbó, aki két hónap múlva tölti a 44-et.

„Azt kell mondjam, hogy ez a kor már merőben más, mint amikor 30 voltam. Szerintem ez főként a férfiakat viseli meg, mi ilyenkor már felejtünk, nehezen alszunk, ingadozik a vérnyomásunk, és még sorolhatnám. Éppen ezért szeretném ezt az életmódváltást elkezdeni” — tette hozzá.