Magazin

Őszinte kifakadás! Nagyon fáj Tillának, hogy elvesztette Majkát

2024.01.13. I 10:30
Till Attila nem rejtette el az érzéseit, kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, mennyire fáj neki, hogy Majka otthagyja a TV2-t. 
Sokakat meglepett Majka év végi bejelentése, amikor kiderült, hogy távozik a TV2-től, mivel úgy döntött, 16 év után – új kihívásokra vágyva – visszatér az RTL-hez. Jó barátját és kollégáját, Till Attilát nagyon megérintette a hír, egyből előtörtek benne a közös emlékek.

A műsorvezető, aki január 22-én tér vissza a TV2 képernyőjére egy új műsorral, a Kincsvadászokkal, elmondta, nemcsak tárgyakhoz, de emberekhez is ragaszkodik. Ismét megemlített a rapperről néhány gondolatot.

„Jaj, a Majki… Igaz, az utóbbi időben már Pápai Jocival vezetett műsort, na, de akkor is rengeteg műsort csináltunk együtt. Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. Azt gondolom, az életben vannak nagy váltások, változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni. Majkával persze, a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is…” – mondta.

„Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy elment, nagyon szeretném, ha vezetnénk még együtt műsort, ha összekerülnénk. Vannak olyan dolgok, amiket az élet eldönt… A mi esetünkben is, hogy barátok vagyunk, szeretjük egymást. Ez nem egyszerűen egy választás. Hanem olyan, mint a szerelem, a sors valahogy összeboronál titeket. Én tényleg nagyon szeretem Majkát. Nekem ez tényleg nagy fájdalom, hogy elment, de majd lesz ez másképp is, bízom benne” – tette hozzá Majka távozásával kapcsolatban a Borsnak Tilla.