Zene

Újrakezdés! Mohamed Fatima: „Jöjjenek az új dalok, az új ízek”

2024.01.12. I 19:50
Most váratlan lépésre szánta el magát az énekesnő, megdöbbentve a követőit és ismerőseit egyaránt.

Mohamed Fatimát nagyon megviselte a tavaly év eleji Fekete Vonat-botrány, folyamatosan támadások érték őt és zenésztársait is, ezzel nehezen tudott megbírkózni. Sokáig bizonytalan volt a karrierjét illetően is, még az országot is elhagyta és Lengyelországba költözött az ott élő rokonaihoz. Az énekesnő azt tervezte, hogy teljesen eltűnik a nyilvánosság elől, még a közösségi oldalait is áruba bocsátotta, de végül meggondolta magát. 

„A zene az egyetlen olyan dolog amiben otthon érzem magam, mivel 15 éves korom óta ez a hivatásom! Az ihletnek nem tudod azt mondani, hogy várj, amíg a lelkem meggyógyul, mert az úgy robog majd feléd mint egy sebes vonat és, ha nem szállsz fel mikor megáll nálad, akkor a következő állomáson valaki más ül majd a helyedre. Viszont ő nem te leszel, és akik téged vártak, azok nagyon csalódottak lesznek, mert egy másik személy érkezik helyetted! 

Szóval mindig a jelenre nézek, mert a múltnak a nevében is benne van, hogy elmúlt! A jővő pedig rajtam múlik, hogy mit teszek a jelenben. Úgyhogy jöjjenek az új dalok, az új ízek, amik mind a lelkem színei! Várom azokat továbbra is, akik 27 éve velem tartanak..." - írta legújabb bejegyzésében Mohamed Fatima, aki teljesen új formációval, új művésznéven kezdte újra a zenei karrierjét és nagyon reméli, hogy minden a helyére kerül a közeljövőben.