Szórakoztató műsor

Túl a műtéten! Már mankóznia sem kell Kabát Petinek

2024.01.12. I 12:20
Sokáig kérdéses volt, hogy meg kell-e műteni Kabát Petit a Sztárboxban szerzett sérülése után, de január első napjaiban végül kés alá kellett feküdnie.

A műtétre végül január 3-án került sor, és azóta Peti már a varratszedésen is túl van. A Blikknek elmondta, hogyan érzi magát most. - A minap vették ki a varratokat. Nincs bedagadva a lábam, szépen gyógyul. Egyelőre nem terhelhetem, de már ráállhatok, a mankót is elhagyhattam. Mondta a doki is, hogy rendben lesz a lábam, februárban már sportolni akarok – nyilatkozta a volt focista.

Persze csak fokozatosan fog visszatérni az edzésekhez. "Négy hét múlva terhelhetem, addig lézeres kezelésre járok és a gyógytornát is most kezdem majd. Még érzem azért, hogy műtötték, amikor többet pihentetem, például alszom vagy többet ülök, utána az első néhány lépésnél még fáj, ezen a torna biztosan segít majd" - mesélte állapotáról Peti.

A focistából lett médiaszemélyiség az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának felvételén bizony kiteregette a hálószobatitkait. Noha ma már tisztességes párkapcsolatban él, a fiatal éveiben azonban nem vetette meg a futó kalandokat Kabát Péter.

Kabát Peti visszaemlékezett egy gálamérkőzésre, amikor a Milánnal találkoztak. Kabát Peti többször is összetűzésbe került David Beckhammel, akinél angoltudását is bevetette. Hogy miről is beszélt még a két Péter, az kiderül ma este a Life Tv képernyőjén.