Magazin

Előkerült! Luxusutazása miatt magyarázkodik Berki Mazsi

2024.01.12. I 14:25
Az özvegy a több állomásos luxusutazásról már mutatott pár felvételt a közösségi oldalán, hiszen előszeretettel dicsekszik azzal, hogy milyen fényűző életmódot élnek Zoltánnal. 
Követői előtt próbálja mentegetni magát Berki Mazsi, aki már több mint három hete utazgat a világban, az ünnepeket is egy medence partján töltötte családjával. Valószínűleg nem gondolja komolyan, hogy mennyire sajnálja, hogy nincs ideje a közösségi oldalaira, de szeretett volna eldicsekedni azzal, hogy épp Amerikában, azon belül Miamiban nyaralnak.

„Több mint három hete távol az otthonunktól. Együtt a párommal, a kislányommal és a családom egy részével. Telefont nagyon ritkán használva és élvezve az utazás minden pillanatát...Így telnek most a napok és hetek nálam. Készülök Nektek több élménybeszámolóval, képekkel, videókkal és jó tanácsokkal, de most kihasználom és élvezem, hogy csak a szeretteimre figyelhetek" - írta egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben Berki Mazsi, hogy magyarázatot adjon arra, miért lett kevésbé aktív a közösségi oldalain.