Párkapcsolat

Szerelmi vallomás! Balogh Edina: „Egy párt alkotunk Simonnal”

2024.01.11. I 09:05
A színésznő szerint „nagyon szép és mély érzelmekkel teli” a kapcsolatuk.

Szabó Simon, a tavalyi Farm VIP nyertese év elején beszélt arról először, hogy a műsor előtt elvált a feleségétől. Kitért arra is, hogy Balogh Edinával nagyon közel kerültek egymáshoz a reality alatt, de nem egyértelműsítette, ez mit jelent pontosan. Megtette most helyette a színésznő a Hot! magazinban, nyilatkozatát pedig a Bors is lehozta.

Balogh Edina azt mondta, az öt és fél hetes forgatás alatt szoros kapcsolat alakult ki köztük a színésszel, amiért nagyon hálás a sorsnak. „Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű. Egy önismereti út volt, távol a családomtól, a gyerekeimtől. Onnan rátekinteni az életre teljesen más, mint amikor benne van az ember a mókuskerékben” – emlékezett vissza a színésznő.

Bizonyos szempontból hasonló az élethelyzetük. „Neki is egy kislánya és egy kisfia van, két-két évvel idősebbek, mint az enyémek, úgyhogy volt téma bőven. Neki és nekem is nagyon hiányoztak a gyerekeink, és ezek mindenképpen közelebb hoztak bennünket egymáshoz.

És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket” – állítja Balogh.

A színésznő szerint ez a legkorrektebb út, mivel úgy érzi, ennyivel tartozik, ha „már valamilyen szinten eddig is betekintést engedtem az életembe. A legfontosabb emberek, a gyerekeim tudják, hogy Simon jelen van az életemben. A férjem is tudja, és mindketten előre tekintünk” – árulta el Balogh Edina