Párkapcsolat

Őszintén a házasságról! Király Viktor: „Soha nem mondtuk ki, hogy elválunk Anitával”

2024.01.11. I 16:35
Az énekes azt mondja, pozitív irányba halad a kapcsolatuk feleségével.

Király Viktor tavaly februárban beszélt először arról, hogy Király-Virág Anitával hullámvölgybe került a házasságuk, felesége külön is költözött közös fiukkal, Kolennel. Az énekes áprilisban azt nyilatkozta, jó úton haladnak a békülésben, de semmit sem szeretnének elkiabálni. Azóta csak rébuszokban beszélt magánéletéről, most azonban tisztázta a pletykákat a Hot! legújabb számában.

Több szempontból is hullámvasút volt a tavalyi év, érzelmileg és szakmailag isidézi a Bors Királyt, aki karrierszempontból csúcsponton volt, ugyanis 2023-ban tartotta meg tizenötéves jubileumi koncertjét.

„Magánéleti szempontból viszont hullámvölgyön mentünk keresztül, ami azért is érdekes, mert soha nem mondtuk ki, hogy elválunk Anitával; maximum annyit, hogy hullámvölgyben van a kapcsolatunk, most viszont szépen haladunk, pozitív irányba. (…) 

Hat éve vagyunk együtt, eddig elég nyíltan beszéltünk a kapcsolatunkról a világnak; van egy olyan érzésem, hogy ez is okozója lehetett annak, hogy veszélybe került a házasságunk. Emiatt elhatároztuk Anitával, hogy szeretnénk úgy dolgozni a kapcsolatunkon, hogy ez a magánszféránkban történjen” – mondta Király Viktor.