Szórakoztató műsor

Együtt ül az áprilisban szabaduló Lagzi Lajcsi a veronai buszbaleset vétkes sofőrjével

2024.01.11. I 12:20
A két elítélt ugyanabban a baracskai fegyintézményben tölti a büntetését.

Mint írtuk, Galambos Lajos az áramlopási ügye miatt 3,5 év letöltendő börtönbüntetést kapott. Sokáig próbálkozott, trükközött, el akarta halasztani a bevonulását - végül tavaly április 26-án mentőautó vitte be a baracskai börtönbe, hogy megkezdje a büntetését. Bevonulása óta több hír érkezett róla, egy ideig enni sem nagyon volt hajlandó.

Hatéves szabadságvesztést kezdte meg szintén tavaly a baracskai bv-intézetben a veronai buszbaleset okozásáért elítélt buszvezető is. A két elítélt tehát ugyanabban az intézményben tölti a büntetését. A magyar törvények azt is megengedik, hogy a büntetés kétharmadának letöltése után a büntetés-végrehajtási bíró feltételesen szabadságra bocsássa - írta a Bors.

Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi, akinek az elmúlt kilenc hónapot börtönkórházban kellett töltenie, hamarosan szabadulhat – tudta meg a Ripost. A zenész 2023 áprilisában került a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetbe​​. Jó magaviselettel és plusz feladatok elvégzésével az elítéltek büntetésük felét is megúszhatják.

Galambos ügyvédei szerint a zenész körülbelül egy évet tölt majd bent, amiből már kilenc hónap eltelt. A szabadulás pontos dátuma nem ismert, de a hírek szerint idén áprilisban várható​​​​. Amint szabadul, várhatóan bejelentkezik a közösségi oldalán​​.

Ma este Hajdú Péterrel lesz Összezárva a mulatós zenész a Life TV képernyőjén. Lajcsi sokáig tartotta magát: Hajdú Péter szerint a vacsora közben kezdett igazán megnyílni. Lefekvés előtt lehullt az álarca, és a feleségével való magánéleti válságáról is beszélt. De nem csak a vallomásokról és az érzelmekről szólt az Összezárva! Felültek a nosztalgiavonatra is, Hajdú Péter többször dalra fakadt, mint amire számítottunk, és még trombitálni is próbált. Lajcsi azt mondta, ha a szükség úgy hozza, elmegy vele haknizni!

Sikert sikerre halmozott, és okosan bánt a megkeresett pénzzel - így gazdagodott meg Galambos Lajos. Hajdú Péternek arról is beszélt, milyen befektetések mellett döntött, milyen ingatlanokat vásárolt.