Magazin

Meglepő fordulat! Újra egymásra találhat Jákob Zoltán és Betti

2024.01.10. I 14:25
Hajnal Bettina nagy tervekkel vág bele az új évbe, többek közt a milliárdos üzletemberrel kapcsolatosan is…

Bár Hajnal Bettina lett a tavalyi Nagy Ő győztese, némi gondolkodás után Jákob Zoli úgy döntött: nincs sok értelme tovább ismerkednie a kisgyermekes édesanyával, mert nem érez iránta mindent elsöprő szerelmet. És más volt az elképzelésük is az életről, a kapcsolatok működéséről. Ezért akkor közös megegyezéssel szakítottak.

De valamiért mégsem fordultak el teljesen egymástól. És amióta a műkörmösként dolgozó nő egyre jobb formában van, a milliárdos szeme is újra megakadt rajta. Ugyanis Bettina a műsor előtt 80 kiló volt és most 65 kilót mutat a mérleg, és hétről hétre egyre csinosabb. Talán már bánja is, hogy nem udvarolt neki kitartóbban... Megtudtuk, hogy az ünnepek alatt is beszéltek, mert bár mindketten élik a saját életüket, de nem igazán tudnak továbblépni a magánéletükben.

„A karácsony is fantasztikusan telt a családommal. Zolival pedig boldog karácsonyt kívántunk egymásnak, de nem hívtam meg őt hozzánk ebédre. Most úgy érzem, van köztünk valami. Valami azt súgja nekem, hogy van közös utunk. De nem akarok én kezdeményezni - majd ha ő úgy érzi, hogy valami fontos mondanivalója van számomra, biztosan megkeres…” – állította Bettina.

Az ünnepek alatt szerencsére egyetlen kiló sem jött vissza a nőre, de még legalább tízet szeretne leadni és azon van, hogy még formásabb legyen az alakja.

„De van nagyon sok más tervem is, sok új dologba is szeretnék belekezdeni, amelyekről még most nem beszélhetek a nagy nyilvánosság előtt, de Zoli pár dologról tud és talán ezek miatt is újrafeltámadhat az érdeklődése. Én nagyon szeretnék Zolival az idén egy más szintre eljutni, egy olyan kapcsolatot kialakítani, ami erősebb lehet egy szerelemnél is: mély baráti vagy üzleti kapcsolat is lehet köztünk” – tette hozzá a Nagy Ő győztese