Párkapcsolat

Határtalan boldogság! Demcsák Zsuzsát a tenyerén hordozza újdonsült férje

2024.01.10. I 15:30
A vidéki vállalkozó mellett a műsorvezető igazi nőnek érezheti magát, és folyamatosan életre szóló élményekben lehet része mellette. 
A Farm VIP háziasszonya pár hónapnyi ismeretség után még az ünnepek előtt fogadott örök hűséget üzletember szerelmének, akinek kilétét azóta is homály fedi. Az azonban látszik, hogy Zsuzsa élete kiteljesedett a férje mellett, hiszen úgy érzi, végre egy olyan párja van, akinek az oldalán igazi nő lehet.

– Zsuzsa korábbi kapcsolatai mindig úgy alakultak, hogy sokszor neki kellett lennie a dominánsabb félnek vagy annak, aki szervezi az életüket. A család és a munka mellett pedig nemigen jutott ideje élni, élményeket szerezni – mesélte a műsorvezető egyik ismerőse. – Most azonban egy olyan nagybetűs férfit sodor mellé az élet, aki mindenben a támasza, a tenyerén hordozza őt, ajándékokkal lepi meg és gyakran utaznak el.

Ez a műsorvezető közösségi oldalán is nyomon követhető. Zsuzsa és párja többször töltöttek romantikus hétvégéket vidéki szállodákban, de már külföldön is kalandoztak. Jelenleg Prágában pihennek a műsorvezető gyermekeivel együtt, és az egyik legdrágább luxushotelben szálltak meg.