Magazin

Büszkeség! Vezető politikusok köszöntötték fel szülinapján Gáspár Győzőt

2024.01.10. I 12:20
Élő adásban mesélte el a showman, hogy Szijjártó Péter és Novák Katalin is levélben gratulált neki.

Gáspár Győző a múlt héten ünnepelte 50. születésnapját, melynek apropóján a Mokkában vendégeskedett. A showman az adásban elárulta, hogy megviselte a kerek évforduló, mert nagyon szeretett a 30-as és 40-es éveiben járni, de mint mondta, büszke arra, amit eddig elért, ahogyan azokra is, akik körbeveszik őt.

Büszke vagyok, hogy született két lányom. A legbüszkébb arra vagyok, hogy van egy olyan feleségem, aki jóban-rosszban kitart. Tegnap reggel bementem a postafiókba, és két olyan ember köszöntött fel engem szülinapomon, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Az egyik a Szijjártó Péter külügyminiszter úr, a másik pedig a köztárasági elnökasszony, Novák Katalin. Ez is nagy dolog – jelentette ki a showman.

Gáspár az adásban meg is mutatta a külügyminisztertől kapott levelét, amiben a következők voltak olvashatóak:

„Tisztelt Művész Úr! Kedves Győző!

Köszönettel vettem kézhez levelét, melyben meghívást kaptam az 50. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségre. Sajnálattal jelzem, hogy az év elejével járó rendkívül sűrű külföldi és belföldi hivatalos programjaim miatt nem lesz alkalmam részt venni az eseményen.

Engedje meg, hogy ezúton megköszönjem a magam és kollégáim munkáját méltató szavait, amelyekre a jövőbeli hasonló folytatásra történtő biztatásként is tekintek. Ezúton szeretném Önt arra bátorítani, hogy a ránk váró, könnyűnek korántsem ígérkező esztendőben is töretlen elhivatottsággal és hittel tegyen közösségünk és nemzetünk érdekének megvédése és felemelkedése érdekében. Isten éltesse sokáig, jó egészséget és sok sikert kívánok!”

A showman később hozzátette, en bloc büszke az elmúlt 50 évére, hiszen elérte, amit akart, és az lett, aki lenni akart.