Magazin

Utódkeresés! Női műsorvezető is befutó lehet Balázséknál

2024.01.09. I 11:15
Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri a Rádió1 reggeli műsorában beszélt Vadon Jani lehetséges utódjáról is.

Vadon Jani december 11-én jelentette be élő adásban, hogy 15 év után elbúcsúzik kollégáitól, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri januárban nélküle folytatják tovább a reggeli rádiós műsorukat. A héten a Rádió1 reggeli adásában már csak Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri köszöntötték a hallgatókat, akinek az előbbi a lehetséges utódról is beszélt.

- Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik, vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… - idézte Balázs szavait a 24.hu

Nem kizárt, hogy női műsorvezető kerül a műsorukba, de az is lehetséges, hogy ketten maradnak, mert nem akarnak görcsösen új embert Vadon Jani helyett. 

- Nem Jani pótlása a cél, hanem találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves, és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat – jelentette ki a műsorvezető.