Szórakoztató műsor

Gasztronómia! Csirkés büféláncot indított L.L. Junior

2024.01.09. I 12:20
A rappernél 1990 forintba kerül a legolcsóbb szendvics.

Budapesti bevásárlóközpontok parkolóiban nyitott büféket L.L. Junior, aki már a nyáron pedzegette, hogy ha egyszer véget ér a válópere, nekifut élete legnagyobb horderejű beruházásának, amelynek nem lesz köze a zenéléshez – írja a Bors.

A lap szerint a vállalkozás hivatalosan múlt pénteken indult el, és a Happy Pipi névre hallgató láncnak van már büfékocsija a Rózsadomb centernél, a Savoya parkban, a Pólus centernél és a Váci úti Tesconál is.

A zenész sokat költ reklámra is, az Instagramon már Berki Mazsi, Hajdú Péter és Curtis is hirdette szendvicseit, amelyek közül a legolcsóbb tíz forint híján kétezer forintba kerül, a legkisebb menüért pedig 3090 forintot kell kifizetni. Az énekes állítása szerint ez azért van, mert az ő csirkéi olyan minőséget képviselnek, amilyet a többiek nem tudnak.

„A zenélés az egyik legfontosabb dolog az életemben, de nem a legfontosabb. Mellette az üzleti életben is komoly nyomot szeretnék hagyni, ezért az energiáim jó részét most arra fordítom" – mondta korábban a Borsnak.

Persze sok egyéb is kiderül róla ma este a Life TV képernyőjén az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. L.L. Junior elárulta, előfordult már vele, hogy 100 milliót bulizott és kaszinózott el. Beszélt arról is, hogyan indult el 15 éves korában a népszerű formációjuk, a Fekete Vonat, amelynek menedzsere is ő volt. 

De őszintén mesélt Hajdú Péternek a kisfia balesetéről és azokról a vádakról, amik a gyászoló apát érték. A rapper rengeteg bántást kapott, többek között azért, hogy miért nem empatikus a gyászoló anyukával.