Magazin

Cáfolat! Marsi Anikó: „Nem vagyok terhes”

2024.01.09. I 17:40
Nem az első eset, hogy alkata miatt kényszerül magyarázkodásra a Tények műsorvezetője.

Néhány nappal ezelőtt bejárta a világhálót Marsi Anikó egyik fotója, mely kapcsán sokan azt találgatták, hogy a TV2 híradósa terhes-e vagy sem. A Tények műsorvezetője egy kék, testhez simuló ruhát viselt, ám úgy tűnik, a csatorna stylistja nem túl előnyös szettet választott a híradósnak. 

Ugyanis a ruha sokkal jobban kiemelte alakját, így a hasát is, mint azt kellett volna. Ahogy az lenni szokott, sokan kihasználták a helyzetet, és éles kritikával bírálták a külsejét, míg mások gratuláltak neki a vélt várandóssága kapcsán.

Nehéz eldönteni, hogy ilyen esetben melyik döntés a jobb: hallgatni – mert előbb utóbb úgyis elcsendesül a hír – vagy épp ellenkezőleg, reagálni a pletykákra. Anikó az utóbbi mellett döntött, és frappánsan fogalmazta meg gondolatait az Instagram-oldalán. 

A híradós vasárnap este egyértelműen leszögezte posztjában, nem vár babát. Saját bevallása szerint csupán arról van szó, hogy a pluszkilók deréktájt, azaz a hasán jelennek meg, amit ezúttal is a ruha és egyben a kamera hangsúlyosan kiemelt. A 48 éves sztár egyben azt is kiemelte, már elkezdett dolgozni az „ügyön”, és ahogy eddig is a futás az élete része volt, ezután sem fog az edzés háttérbe szorulni.