Magazin

A nagy átverés? Dühösek az emberek Kulcsár Edinára

2024.01.09. I 19:50
Betegségre hivatkozva nem teljesítette azokat az ígéreteit, amiket a követőinek tett korábban, akik nyíltan kimondják, az egykori szépségkirálynő átveri az előfizetőket.

Egyre többen gyanakszanak arra, hogy Kulcsár Edina ismét hazudozik a közösségi oldalain, férjéhez, G.w.M-hez hasonlóan, aki tavaly év végén betegségre hivatkozva mondta le a következő nagykoncertjeit is, de neki sem hitte el senki, hogy igazat mondana. 

A házaspárra leginkább azok haragudtak meg, akik a nemrég indított valóságshow-jukra előfizettek, egy jó ideje mégsem kapnak a pénzükért cserébe semmit sem. Talán az is kedvüket szegte, hogy hatalmas bukásnak bizonyult az Instagramon indított reality, amire az indulás után állítólag 889 internetező iratkozott fel, és fizette ki a havi 1790 forintos árat, ezzel másfél millió forint ütötte Kulcsárék markát.

Hamarosan ez a helyzet jócskán megváltozott, a szépségkirálynő csatornáján már csak 249 előfizető maradt a legutóbbi információk alapján. Ez pedig hatalmas visszaesés a korábbi adatokhoz képest, és nagyjából 450 ezer forintnyi bevételt jelenthet.

Most Kulcsár Edina egy videóban magyarázkodik az elmaradásai miatt, a gyerekeire, a téli szünetre és betegségére hivatkozva próbálja mentegetni magát, amiért nem szolgáltatott tartalmat a követői pénzéért cserébe, azt állítja, az előző betegsége után most újra nagyon beteg lett. Bár a videón valóban úgy tűnik, nincs túl jó bőrben, de ennek ellenére sem hisznek neki a követők. 

Egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban sokan azon is felháborodtak, hogy legutóbbi bejegyzésében éjjel 1 órakor kocsikázott a hóesésben, ha valóban annyira beteg lenne, ahogy állítja, akkor nem utazgatna késő éjszaka.