Szórakoztató műsor

Újra elkelt! Férjhez ment Demcsák Zsuzsa – csak az a kérdés, hogy mikor…

2024.01.08. I 12:20
Noha a műsorvezető azt sugallja közösségi oldalán, hogy december 24-én mondta ki a boldogító igent, ám aznap zárva voltak a hivatalok. 
Demcsák Zsuzsa a titokzatos férfival a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy a lánykérés is megtörtént. Demcsák Zsuzsa a legfrissebb fotója szerint karácsonykor újra férjhez ment, a gyűrűs kezükről készült kép mellett kívánt mindenkinek boldog karácsonyt.

A Bors szerint az esküvő nem lehetett december 24-én, ahogy a poszt alapján sokan gondolták, hiszen akkor zárva vannak a hivatalok. Az természetesen nincs kizárva, hogy Demcsák Zsuzsa december valamelyik napján tényleg örök hűséget fogadott, az azonban tény, hogy a posztja meglehetősen félrevezetőnek sikerült, hiszen azt sugallja, hogy a hivatalos esküvőt rendezték meg december 24-én - írta a lap.

Erről ugyan nem lesz szó ma este a Life TV-n, de számos mást megtudhatunk a csinos műsorvezetőnőről. Például El tudják képzelni azt a szituációt, amelyikben Demcsák Zsuzsa a fenekét rázza Hajdú Péternek? Vagy azt, hogy a csinos műsorvezető imád nudizni? Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor most képernyőre kerülő adásában ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Demcsák Zsuzsa főz, játszik, s nem utolsósorban beszélget Hajdú Péterrel, közben pedig kettejük kapcsolatáról is különös dolgot tudhatunk meg. „Egyszer udvaroltál nekem„ – mondja kacéran Demcsák Zsuzsa.

„Amikor feljöttél hozzám? Szexet akartál? Kapcsoljátok már le a villanyt” – válaszol nevetve a házigazda, ám hogy mi történt pontosan, vagy hogy ki tett ajánlatot Zsuzsának, egyáltalán történt-e valami anno a két híresség között, arra egyelőre nem kapunk választ.