Magazin

Szomorú valóság! Fodor Zsóka éhen halna a nyugdíjából

2024.01.08. I 16:35
Ezért kell még 81 évesen is keményen dolgoznia az ország Magdi anyusának.

Annak ellenére, hogy Fodor Zsóka megfogadta, hogy nem fog már napi sorozatban játszani, mégis elvállalta az RTL új sorozatának ajánlatát. Fodor Zsóka az új napi telenovellában Pergő Kamillát alakítja, egy nemes tartású hölgy, aki egy alapítvány vezetője, aki egykor még balett-táncos volt. 

A Blikk-nek a színésznő elmesélte, hogy nem tudott nemet mondani, amikor a sorozat producere elmondta neki, hogy ezt a szerepet kifejezetten neki írta. Amellett pedig anyagi oka is van, hogy vállalta a szerepet.

„Anyám halálakor eladtam az ő és az én lakásomat is, gondoltam, a kamatokból kényelmesen megélek. Na ez nem így lett, habár tartalékom van. Dolgoznom kell, a nyugdíjamból nem tudnék megélni. Háromszor annyiba kerül a pesti és a pécsi lakásom rezsije, mint a nyugdíjam. De ezt egy cseppet sem bánom, mert imádok játszani. Mivel prózai színésznő vagyok, nekünk szeptembertől tavasz végig tart a szezon. Nyáron inkább a zenés darabokra van igény. Így jól jött ez a nyári munka és a vele járó gázsi is” – mesélte Fodor Zsóka.