Párkapcsolat

Máris szerelem! Új párja van Sydney van den Boschnak

2024.01.08. I 19:50
Úgy tűnik, a Szerencselány máris továbblépett a szakításon, és megint egy sportoló mellett tervezi a jövőjét.

Hét év együttélés után döntött úgy Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás, hogy véget vetnek a házasságuknak. Ahogy a TV2 sztárja fogalmazott, szerinte már menthetetlen volt a kapcsolatuk, de sokáig gondolkodott, mielőtt meghozta a nehéz döntést.

A TV2 sztárjáról olyan hírek indultak útnak a Reddit nevű közösségi oldalon, hogy újra szerelmes. A pletykák szerint egy teniszedzővel van együtt. A kommentek alapján többen úgy gondolják, hogy komoly kapcsolat van kialakulóban, hiszen Sydney édesanyja, és legjobb barátnője is követi a fiatalembert a közösségi oldalakon.

Abból kiindulva hogy követi Sydney anyukája, legjobb barátnője, és maga Sydney is. Simán elképzelhető, hogy ismerkednek. Tekintve, hogy mindig azt nyilatkozta, hogy ők azok, akikkel mindent megoszt – írta az egyik kommentelő.

A hírek szerint egy egykori teniszező, Kaszás Benjámin a barát, aki Sydney támasza volt akkor is, mikor nemrég elvesztette az édesapját. Erről ugyan nem beszélt a Szerencsekerék szerencselánya, de megerősítette, hogy valóban új párja van. "Annyit elárulhatok, hogy a borús hónapok után ismét boldogságot hozott a mindennapjaimba" - mondta a Blikknek.