Magazin

Drámai bejelentés! Katalin hercegné függetlenedik Vilmos hercegtől

2024.01.08. I 17:40
Nyoma sincs a régi önmagának, annak a hercegnének, aki félt megjelenni a publikum előtt.

Vilmos és Katalin immáron kicsit több, mint egy éve birtokolják a walesi hercegi pár címet II. Erzsébet királynő halálát követően. Az új címmel láthatóan már nem volt problémájuk a magabiztosság terén, nem úgy, mint a korábbi években, állítja egy királyi testbeszéd elemző, Darren Stanton. Míg a házasok régen egymásban keresték a komfortot a nyilvános események során, ma már mindketten önállóan is megállják a helyüket mindenféle önkétely nélkül. 

Igaz ez főként Katalin hercegnére, aki régen folyamatosan férje oldalán kereste a komfortot a publikum előtt. „Katalin önbizalma drasztikusan gyorsan nőtt az évek során. Amikor a hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt, sokat játszadozott a hajával és többször Vilmosra pillantott lelki támogatás érdekében az interjúk, események során” - emeli ki a szakértő. 

A régi interjúi során a hercegné mindig halkan és kimérten beszélt mostanra pedig hangos és dallamos. Mindezek mellett a járása is magabiztosabb lett. Séta közben már nem lefelé néz, hanem előre, és kihúzott háttal járkál, a vállait hátrafeszítve. „Ez mind annak a jele, hogy jól érzi magát a bőrében, és nem rémiszti meg őt mások jelenléte” - írja a Mirror.