Párkapcsolat

Az igazi partner! Mikes Anna békítette ki egymással Krausz Gábort és Tóth Gabit

2024.01.08. I 10:10
Az énekesnő és a sztárséf között normalizálódni kezdett a viszony a válásuk után.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata közel sem tűnt felhőtlennek a válásuk bejelentése után: Tóth Gabi nem sokkal a szakítás után már új kedvesével mutatkozott, majd arról írt egy hosszú bejegyzést, hogy a házasságuk régóta boldogtalan volt már – írja a Blikk. A család többi tagja eközben a közös kislányuk érdekében azért dolgozott, hogy normalizálódjon a szülők közti viszony.

Ám az igazi változást Mikes Anna betoppanása hozta el. Amióta ugyanis Gábor megismerte a táncosnőt a Dancing with the Stars révén, teljes fordulatot vett az élete. Az újrakezdést és a szerelmet is megtalálta partnere oldalán, akire sok mindenben hallgat is.

,,Anna minden tekintetben nagyon jó hatással van Gáborra. Ő segített neki abban, hogy túl tudjon lépni a múlton, elengedjen minden sérelmet és csak a jövőre koncentráljon. Abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is. Rájött, hogy a kislánya érdekében meg kell ezt tennie" – fogalmazott a lapnak egy ismerősük.