Párkapcsolat

Felvállalták! Mikes Anna és Krausz Gábor szerelmesek egymásba

2024.01.06. I 10:30
Közös fotóval tudatták, hogy hivatalosan is egy párt alkotnak, amihez Tóth Gabi is gratulált.

Hosszú-hosszú titkolózás és félreérthetetlen megjegyzést követően most Krausz Gábor végre megtörte a csendet és 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy közös fotót Annával. Látható, hogy Gábor és Anna ragyog egymás társaságában. A séf egy piros szívecske kíséretében ennyit fűzött a fotóhoz: Volt két idegen, aki hirtelen…

Az idézet A szépség és a szörnyeteg, az Ősi nóta című számból van. Anna és Gábor a Dancing with the Stars egyik adásában megható romantikus táncot lejtett erre a zenére.

Az nlc.hu megkeresésére Tóth Gabi elmondta, mit gondol arról, hogy a séf és a táncosnő nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat.

Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. 

Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam – nyilatkozta az énekesnő.