Magazin

Szülinapi köszöntő! Gáspár Zsolti: „Győzivel a mi szövetségünk örök és széttéphetetlen”

2024.01.05. I 19:50
A Farm VIP házigazdája elsőként köszöntötte a showmant az 50. születésnapján.

Gáspár Zsolti és Gáspár Győző az elmúlt években nem ápoltak valami jó viszonyt. Előfordult, amikor a testvérek a médián keresztül szúrtak oda egymásnak, de hasonlóan cselekednek akkor is, amikor örömüket kellett kifejezniük. 

Győzike ugyanis a békülés útjára lépett októberben, amikor a gazdát megható ajándékkal köszöntötte születésnapján. Nem cselekedett másként Zsolti sem, ugyanis a Bors segítségével nyilvánosan küldte el jókívánságát Győzikének, 50. születésnapja alkalmából.

„Születésem óta ismerem és szeretem Győzőt, legyen bár köztünk nézeteltérés, vagy akár hangos vita. Mert, hogy ezekből is kijutott nekünk életünk során bőven. De a lényeg az, hogy a mi szövetségünk örök és széttéphetetlen – kezdte a lapnak Zsolti gazda, aki a jeles nap hajnalán már küldött egy privát üzenetet is testvérének. 

„Győziék már az ünnepek előtt nyaralni mentek, ahogyan teszik ezt évek óta mindig. Ezért nagyon korán keltem, hogy én legyek az első, aki köszönti. Egy üzenetet küldtem neki és néhány számomra kedves emlékeket idéző közös fotónkat a múltból” – árulta el Zsolti.