Magazin

Kitárulkozás! Felnőtt filmben nem szerepelne, de Only Fanson kipróbálná magát Mardoll

2024.01.05. I 18:45
Bár ő a feliratkozós közösségi rendszert is máshogyan használná, mint azt sokan teszik.

Nagyon megadta a módját 2023 búcsúztatásának a dögös magyar énekesnő, Catherine Dederick, azaz Mardoll. Egy testhezálló szettben tűnt fel az Instagram-oldalán, ahol a követők egyből kiszúrták a gyanús logót. Sőt! A poszt szövege is elég sejtelmes volt.

Úton, hogy elkövessem az utolsó hibámat 2023-ban - olvasható a videóban. Ez a kettő együtt pedig azonnal beindította a találgatást, hogy vajon felnőttfilmes tartalom forgatásán volt-e az énekesnő. A felsőjén és a szatén overállján ugyanis egy ismert felnőtt tartalmakkal teli honlap logója díszelgett - írja az Origo.

Az énekesnőt a Bors kereste fel, hogy megtudja, mi igaz ebből a sejtelmes videóból. Mardoll rögtön tisztázta a dolgot, hogy valójában nem felnőttfilmet ment forgatni. A ruháit pedig még Amerikában vette, és nagyon kényelmesek, de semmi köze a tényleges forgatási munkálatokhoz.

- Ez csak vicc! Természetesen nem felnőttfilmet forgattam. Sok ilyen márkajelzésű ruhám van, felsők, nadrágok, még zokni is! Amikor New Yorkban éltem, volt egy márkabolt, sok mindent vásároltam ott, nagyon jó minőségű, kényelmes darabok.

Azt elismerte az énekesnő, hogy erotikus filmet nem készítene. Az olyan feliratkozós rendszertől azonban, mint az OnlyFans, mégsem zárkózik el. Bár ő azt is máshogyan használná, mint azt sokan teszik.

- Vannak énekesnők, akiknek van előfizetéses fiókja, azért, hogy exkluzív tartalmakat mutassanak a rajongóknak. Például egy klipforgatás kulisszái mögé engednek betekintést, vagy egy új dalt a nyilvános premier előtt néhány nappal megmutatnak a saját oldalukon. Ilyen céllal egyszer talán én is beregisztrálok.