Magazin

Jól érzi magát a bőrében! Ivancsics Ilona 10 kilót fogyott

2024.01.05. I 14:25
A Szomszédok egykori sztárja le sem tagadhatná, hogy újra jól érzi magát a bőrében. 

A Szomszédok című sorozat Vágási Jutkája nehéz két éven van túl: 15 év után szakítottak párjával, és sikeres színházát is be kellett zárnia. A színésznő azonban nem adta fel, sikerült talpra állnia, sőt csak úgy ragyog.

- Szerettem volna tíz kilótól megszabadulni, mert fiatal koromban volt egy vágyam, hogy a hatodik x után hogyan szeretnék kinézni, és bizony a tükörben most nem az a nő köszönt vissza - vallotta be a 63 éves sztár.

Ivancsics Ilona készen áll egy új kapcsolatra, úgy érzi, talán itt az ideje, hogy magánéletében is változások következzenek be. Tízkilós fogyása után jobban érzi magát a bőrében, jobb a kedve, és ez kívülről is látszik: a változást a férfiak is észrevették.

- Jobban megnéznek a férfiak az utcán, utánam fordulnak, vagy odajönnek hozzám, és azt mondják: „Jaj de csinos vagy!” Nekem ez kell! Jólesik, és boldog vagyok, hogy azon a borús őszi napon összekaptam magam, és a változás útját választottam. Bízom benne, hogy nem magányosan élem le az életem, ehhez is sok önbizalmat ad, hogy sikerült jó pár kilótól megszabadulnom. 

Nem zárkózom el attól, hogy találjak magamnak társat, és teszek is érte, de csak módjával. Nem mindenáron, de nyitott vagyok rá. Optimista vagyok, hogy az életigenlésem elhozza azt a lehetőséget, hogy ne maradjak egyedül, de ha mégis úgy alakul, akkor sem esem kétségbe, mindenben igyekszem megtalálni már a jót – jelentette ki a színésznő.