Magazin

Súlyos döntés! Selena Gomez szakít a zenéléssel

2024.01.04. I 14:25
Az utóbbi időben inkább színészi karrierjére koncentrál, de elmondása szerint érez még magában erőt egy utolsó albumhoz. 
Selena Gomez gyerekként kezdte karrierjét, színésznőként és énekesnőként is óriási sikereket ért el. Ő a legnagyobb követőtáborral rendelkező nő a közösségi médiában, mégis egy súlyos döntést hozott meg, amivel sokkolta a rajongóit. 

A 31 éves világsztár már rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül fiatal kora ellenére, súlyos vesebetegsége után azt is bevallotta, hogy mentális problémái is vannak, ugyanis bipoláris elmezavarban szenved. Selena Gomez az utóbbi időben inkább színészi karrierjére koncentrál, de elmondása szerint érez még magában erőt egy utolsó albumhoz, viszont utána abbahagyja a zenélést.

Nagyon élveztem a zenélést, a turnézás is nagyon jó móka volt, de közben forgattam a tévésorozatot is, amit szintén nagyon szórakoztatónak találtam, szóval nem akartam abbahagyni. Viszont ahogy öregszem, egyre inkább úgy érzem, hogy szeretnék találni valamit, ami mellett lehorgonyozhatok. Úgy érzem, van még bennem egy album, de valószínűleg a színészetet választanám. Inkább lazítani szeretnék, mert elfáradtam" - idézi az E! Online a világsztár szavait, aki úgy érezte, hogy ezt a fontos döntést ideje meghoznia, de rajongóit sem hagyná cserben, ezért valószínűleg még jelentkezik az emlegetett utolsó albummal.