Szórakoztató műsor

Megható vallomás! Dér Heni: „Minden családnak ilyen apukát kívánok, mint a férjem”

2024.01.04. I 12:20
Az énekesnő és Bakos Gergő már két gyermek büszke szülei, mindenben számíthatnak egymásra.

Az énekesnő és férje, Bakos Gergő mellett fiuk, Bendegúz is nagyon várta már, hogy végre megérkezzen a kistesó, így a szülők már két gyermeket is tenyerükön hordozhatnak. Ez azonban Heni saját bevallása szerint már sokkal több szervezéssel is jár, de minden percét élvezik a kedvesével.

Az énekesnő ritkán ad interjút és a családjáról sem szokott nagyon beszélni, ám most kivételt tett a Tények Plusz stábjával és engedett egy kis betekintést az életükbe.

Így, hogy négytagúvá avanzsálódott a család sokkal több logisztikai feladat vár rám a család körül, de nagyon jól vesszük az akadályt és mindenki boldog – kezdte Heni, majd azt is elmondta, hogy férje rengeteget segít neki, amiért nem is lehetne hálásabb. – Gergőről csak szuperlatívuszokban tudok továbbra is beszélni. Minden családnak ilyen apukát kívánok, mint amilyen az én férjem.

A kétgyermekes anyuka lesz ma este a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége. Nem titok, Heni elárulja, hogy kapott-e életében tisztességtelen ajánlatot kezdő korában.

„Egy helyi nagy fejesnek a céges buliján léptünk fel. És elkezdett fűzni, hogy a jövő héten megy hajózni az Adriára, mennyire jó lenne, ha elmennék. Van rá egy misi. Mondom: tessék?!” – mesélte el az énekesnő.

Dér Heni arról az esetről is mesélt, amikor férje ájultan talált rá a kádban fekve. A házigazda és vendége folyamatosan húzta egymás agyát, mi van a dobozokban, amit a másik látatlanul tapogat.