Magazin

Egymásra találtak? Király Linda és Suti Andris közös terveket szövögetnek

2024.01.04. I 16:35
Annyira közel kerültek egymáshoz a Dancing with the Stars forgatásai alatt, hogy most elárulták, mire készülnek együtt.

Király Linda élete teljesen megváltozott, amikor elvállalta a Dancing with the Starsban való szereplést. Az énekesnő szerint azért akart részt venni a műsorban, hogy a segítségével többeknek legyen önbizalma, mivel úgy gondolja, nem csak nádszál vékony nőknek áll jól a tánc.

Táncpartnerével, Suti Andrissal egyből megtalálták a közös hangot, és fantasztikus produkciókat mutattak be. Bár az ötödik adásban kiestek, nem sokkal azután elárulták: folytatják a munkát, sőt, lesz több közös fellépésük is, mivel szeretnének hosszabb távon együtt dolgozni. A részletekről nem árultak el többet, de most kiderült, hogy tényleg közös terveket szövögetnek.

– Valóban gondolkodhatunk folytatásban Andrissal, de még csak csírájában van meg a terv, valamiféle tánciskola-szerűségen törjük a fejünket, ami azért kicsit több is annál. Meglátjuk. Egy biztos, én nem fogok felhagyni ezzel a mozgásformával, végre megtaláltam, mi a nekem való. És szeretném, ha több nő meg tudná érezni azt, amit én kaptam a tánctól. Azt hiszem azonban, a legfontosabb, hogy végre jól van lelkem – mondta Linda a Nők Lapja cikkében, amit a story.hu szemlézett.