Párkapcsolat

Cáfolat! Völgyi Zsuzsi: szakítás helyett házasság

2024.01.04. I 10:10
A szakítás híre kedden söpört végig a médiában, az énekesnő először szólalt meg ezzel kapcsolatban.

Kedden felröppent a pletyka, miszerint Völgyi Zsuzsi és 20 évvel fiatalabb kedvese szétmentek. Az énekesnő először szólalt meg a szakításról, meglepő, mit reagált a hírre. A szóbeszédet egy nyilatkozata indította be: az egyik hetilapnak azt mondta magáról, hogy egyedülálló anya, illetve Tamással a közös képeik is eltűntek.

Kiderült, mindez nem jelenti azt, hogy véget vetettek volna a kapcsolatuknak, épp ellenkezőleg, azt tervezik, hogy magasabb szintre emelik azt.

- A félreértés egy cikk kapcsán keletkezett, amiben arról beszéltem, hogy milyen az életem gyermekemet egyedül nevelő anyaként. Az viszont, hogy Glória édesapjával elváltunk, koránt sem jelenti azt, hogy szingli lennék. Tamással nagyon boldogok vagyunk, óriási terveink vannak az idei évre - kezdte a Blikknek Völgyi Zsuzsi.

Kiderült, a Virtuózok című műsorból megismert Kökény Tamással nagy terveik vannak a jövőre nézve. Egy közös zenei projektbe is belevágnak, illetve azt tervezik, hogy idén összeköltöznek.

- Szeretnék idén összeköltözni Zsuzsival. Most épp lakást keresek, akkorát, amiben mindhárman kényelmesen elférünk. Bízom benne, hogy mihamarabb összebútorozhatunk - ezt már a férfi mesélte a napilapnak.