Szórakoztató műsor

Itt a folytatás! Újra Házasodna a gazda

2024.01.03. I 10:10
A műsorba mától várják a gazdák jelentkezését.

Évek óta sikeresen fut az RTL csatornáján a Házasodna a gazda, amelyben nem mindennapi körülmények között keresik a szerelmet a szereplők. Az RTL bejelentette, a sikerszéria folytatódik! Idén újra adott a lehetőség a Házasodna a gazda 7. évadában, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel.

A 2023-as, hatodik évadban 3 gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával és Gergő gazda azóta is együtt él Kírával, ez pedig bizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet. 2024 januárjától az RTL ismét keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás január 2-tól látható a képernyőn. A műsor – ahogy az előző hat évadban – a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek.