Szórakoztató műsor

Itt az idő! Tornóczky Anitáéknál jöhet a baba!

2024.01.02. I 12:20
Évek óta készül az anyaságra, hogy a szülei is örülhessenek majd az unokájuknak.

Tornóczky Anita és párja nem titkolják, hogy végre babát szeretnének. Az egészségi akadályok közül szinte minden elhárult, egyedül a kutyakiképző szoros időbeosztása okozhat gondot. Anita ugyanis reggel négy órakor kel, hogy gondoskodjon a 19 kutyájáról.

– Igyekszem pihenni, mivel babát szeretnék végre. Ehhez pedig több pihenőidőt kell beiktatnom, és nem egyik helyről a másikra rohannom, ahogy korábban tettem – árulta el Anita a Best Magazinnak

Azt már tavaly megfogadta, hogy idén visszavesz, az unokának pedig a szülei is nagyon örülnének. A kutyakiképző hozzátette: már évek óta készül az anyaságra, ám eddig az inzulinrezisztenciája és a pajzsmirigygondjai meggátolták ebben. Most azonban jók az értékei, egyedül az antistressz-hormonként is ismert kortizolszintjével van gond. 

– Sajnos, az a típus vagyok, aki mindig mindenkiről szeret gondoskodni, és annyira jó a stressztűrő képességem is, hogy sokszor még azt sem veszem észre, ha már a szervezetem jelez. Most éppen ez történt, de már próbálok odafigyelni rá. Ez azonban külső segítség nélkül nem sikerülhetne – fejtette ki Tornóczky.
 

A babaváráson kívül vajon mi újat tud egymásnak mondani két ember, akik mögött egy 15 éves barátság áll? Az Összezárvában kiderült, hogy Tornóczky Anita sok olyat sztorit mesélt Hajdú Péternek, amelynek köszönhetően mi nézők sokkal közelebbről megismerhetjük őt ma este a Life TV képernyőjén keresztül. Noha sokan vannak olyanok, akik szerint minden Anita ölébe hullott, a műsorból kiderül, hogy ez messze nem így van.

Hajdú Péter nem érti, miért van önképzavara Tornóczky Anitának, aki nemcsak szép és csinos, de szorgalmas is. Bármihez fogott eddig, sikeres volt benne: számos diplomája és nyelvvizsgája van. Ha valaki igazán képzett, akkor az ő!