Magazin

Hideg meglepetés! Jeges vízzel hűtötte le Jákob Zoltán férfiasságát volt neje

2024.01.02. I 17:40
A Maldív-szigetekre utazott az ünnepekre Jákob Zoltán, a nyaralásra pedig nem csak lányait és volt nejét, de az asszony új párját is magukkal vitték.

Jákob Zoltán ma is jó kapcsolatot ápol volt feleségével, sőt az sem áll távol tőlük, hogy időről időre alaposan megtréfálják egymást. Így volt ez most is, amikor a Maldív-szigeteken töltött nyaraláson Jákobot egy hajón öntötte le jeges vízzel volt neje.

Hazánk egyik leggazdagabb embere oroszlánüvöltéssel vette tudomásul a jeges zuhanyt, míg volt asszonya hangosan nevetett a tréfán. Jákob azonban nem vette zokon az ugratást.

– Azt szoktam mondani, én vagyok Kati exe, Balázs pedig a nextje. Két éve már, hogy együtt vannak, és bátran mondhatom, hogy a volt nejem új párjával barátok vagyunk. Az elején persze mi is méregettük egymást, hogy ki miben jobb vagy rosszabb, de hamar rájöttünk, hogy mindketten jó fej, vicces mérnökök vagyunk, és hamar megtaláltuk a közös hangot. Sokat segít nekem a gyerekek körül, idén például a nagyobbik lányom szülinapi ajándékát is együtt intéztük – mesélte a Blikknek az üzletember.