Magazin

„Bővült” a család! Az örökbefogadás mellett döntöttek Korda Györgyék

2024.01.02. I 11:15
A két víziló, Linda és Szigfrid 35 éve élnek együtt, és olyan szeretet sugárzik róluk, mint amilyen a házaspárról a televízió képernyőjén keresztül.

Korda Györgyöt és Balázs Klárit nemrég felkérték, hogy a debreceni állatkert két szerelmes vízilovának örökbefogadói legyenek. Mégpedig Lindának és Szigfridnek, akik már 35 éve élnek egymás mellett. A legendás házaspár persze rögtön el is vállalta a nevelőszülőséget.

"Nem is értettem először a kérést. Illetve persze azt értettem, hogy örökbefogadó szülők, de miért pont mi? Mi közünk nekünk két vízilóhoz? A válaszra nem voltam felkészülve: azt mondta a hang a telefonban, hogy Linda és Szigfrid 35 éve élnek együtt, és olyan szeretet sugárzik róluk, mint amilyen rólunk a televízió képernyőjén keresztül"mondta az énekes, majd így folytatta:

"Azt hiszem egy percet sem hezitáltunk, a koncertünk előtt 3 órával meg is érkeztünk az állatkertbe, hogy találkozhassunk az új fogadott gyerekeinkkel. Hát mit is mondjak.... nem kicsik! Másfél tonnás, hatalmas állatok, de olyan szelídek, hogy az valami csoda! Még a szájukba is bele lehet nyúlni. Mondjuk én azt nem mertem, csak Klárikám. Én csak a feneküket paskoltam meg. Hát akkora fogaik vannak, mint egy ember!"