Párkapcsolat

A kártya jóslata! Szakítás várhat 2024-ben Tóth Gabira

2024.01.01. I 11:08
Bár az énekesnőnek sikerült végleg lezárnia a Krausz Gáborral kötött házasságát, jelenleg pedig boldog párkapcsolatban él Papp Máté Bencével, a jóslat szerint jövőre is fordulatokban gazdag lesz a magánélete.

Nem túlzás azt állítani, hogy 2023-ban a sztárvilágban a legnagyobb vihart Tóth Gabi és Krausz Gábor válása keltette. A döntésükben bizonyára az is közrejátszott, hogy az énekesnő mindeközben beleszeretett a háttértáncosába, Papp Máté Bencébe.

Most viszont, hogy még az ünnepek előtt hivatalosan is kimondták a válást, Gabi tiszta lappal indulhat neki a 2024-es évnek. De mire számíthat? Müller Rózsa jósnő vetett kártyát, hogy megjövendölje, mi vár az énekesnőre. Vajon tényleg révbe ér a Fricska táncosa mellett?

– Gabi most nagyon jól érzi magát a bőrében, valósággal ki van virulva a párja mellett. Ám ez a szerelem nem marad meg túl sokáig, megmaradni, jövőre vagy utána szakítás lesz a vége. Mátéért mindig is oda voltak a nők, és most, hogy Gabi által ő is ismert lett, még többen akarják majd őt. Ez pedig sok problémát hoz majd magával – taglalta a Blikknek a sztárjósnő, aki szerint a szakítás ellenére is hallunk majd még Mátéról, hiszen az énekesnő mellett közszereplővé növi ki magát.

Gabi pedig továbbra is azon lesz, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Ő ugyanis egy szenvedélyes nő, akinek szüksége van arra, hogy legyen mellette egy olyan férfi, akivel együtt ezer fokon éghet.

– Fáj majd neki a szakítás, de erős nő, túllép ezen. Azt nem bánja meg, hogy Krausz Gábortól elvált, hiszen az a kapcsolat a részéről nem működött. A gyermekét továbbra is egyetértésben neveli majd a volt férjével, ám soha nem lesz közöttük olyan jó a viszony, hogy közösen ünnepeljenek vagy töltsenek időt a kislányukkal – hangsúlyozta Müller Rózsa.