Szórakoztató műsor

2023 utolsó bajnoka! Szabó Simon nyerte a Farm VIP 4-et

2023.12.30. I 10:57
A 14 milliós nyeremény biztonsági tartalék lesz a családjának.

Nem herdálja el a TV2 Farm VIP műsorának nyertese a győzelemmel együtt járó pénzt. Szabó Simon szabadúszó színészként szereti, ha van némi tartaléka, mivel a szakmájában megtapasztalta már, hogy bármikor jöhetnek ínségesebb idők.

Korábban is hívták már őt a Farm VIP-be, de akkor még nemet mondott rá a derékfájdalmai miatt. Végül abból a szempontból igaza lett, hogy a fájdalmak olykor valóban akadályozták őt a feladatok végrehajtásában, de még ezzel együtt is sikerült elmenetelnie a műsorfolyam végéig, hogy aztán ő távozhasson győztesként.

Végig küszködtem a derekammal, és fájdalomcsillapítók nélkül csináltam végig a műsort mesélte a Blikknek Szabó Simon, aki elmondta, hogy az életben gyógytornák segítségével kezeli a derekát, de erre a Farm VIP forgatása közben nem volt lehetőség, mivel nem voltak adottak a megfelelő eszközök a gyakorlataihoz.

Elmondása szerint voltak nála ügyesebb és jobb fizikumú emberek, de valahogy mégis úgy alakult, hogy mindig ott volt az élbolyban a végén, ami kimondottan jót tett az önbizalmának. Egészen a döntőig nem gondolta volna, hogy nyerhet, ott viszont már az volt előtte, hogy nincs más opció.

A 14 milliós nyereményét nem tervezi elkölteni, inkább egyfajta vésztartalék lesz. Mivel szabadúszó színészként már élt át nehezebb időket, tudja, hogy kétgyermekes apaként olyankor is gondoskodnia kell a családjáról.