Szórakoztató műsor

Nézeteltérés! Komoly vitába keveredett Rákóczi Feri és Hajdú Péter

2023.12.29. I 12:20
A két műsorvezető a gyermeknevelés bizonyos dolgaiban nem értett egyet, Rákóczi majdnem a felvételről is távozott emiatt.

A Rádió 1-en hallgatható Balázsék című rádióműsor egyik korábbi adásában a műsorvezető elárulta, hogy idézést kapott a rendőrségtől, miután a fiát egy forgalomtól elzárt magánterületen tanította autót vezetni.

„Az történt, hogy három napja elmondtam, hogy Somával vezetett. Valami magánterületen, sorompón belül, nem a közlekedésben. Meghallgatva a megszólalást, azonnal feljelentettek a rendőrségen, és nekik hivatalból eljárást kell indítaniuk” – tárta a hallgatók elé a történetet Rákóczi Feri.

A három rádiós – Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Feri – egyébként felháborodott azon, hogy feltehetően az egyik hallgatójuk írta a feljelentést, teszi hozzá a bulvárlap.

Mindenesetre a ma esti Összezárvában komoly ellentét alakult ki Hajdú Péter és Rákóczi Feri között a gyereknevelés kapcsán. A rádiós annyira kiakadt, hogy csaknem otthagyta a LifeTV forgatását. A Rádió1 műsorvezetőjének nincsenek szigorú elvárásai gyermekeivel szemben, számára az a legfontosabb, hogy boldogok legyenek.

"Nálam nincs kényszer, nem kell ötösnek lennie a gyereknek. Megtanuljuk, leülünk, kettesnél ne legyen rosszabb. Menjünk tovább, húzzuk föl év végére" – mondta Feri.

Hajdú Péter véleménye különbözik ezen a téren, ő úgy véli, egy gyereknek a legrosszabb jegye négyes lehet. Arra a kérdésre, hogy Feri nem szégyellné-e, ha lányának osztályt kéne ismételni, már indulatosan válaszolt.

"Akkor is az én lányom. Én sem kiabálnék örömömben, hogy megbukott a gyerek. De ez előfordul, ilyen van!"– mondta. Hogy mi lett a vita vége? Nos, megnézheti ma este a Life TV képernyőjén.