Magazin

Anyai döntés! Cher gondnokság alá helyeztetné 47 éves, drogfüggő fiát

2023.12.29. I 17:40
Az énekesnő azt állítja, hogy 47 éves fia nincs olyan mentális állapotban, hogy józan pénzügyi döntéseket hozzon, ezért szeretne kapni a pénzéhez való hozzáférést.

A szerdán benyújtott dokumentumokban az áll, hogy Elijah Blue „súlyos mentális problémái, valamint kábítószerrel való visszaélései miatt lényegében képtelen saját pénzügyi forrásait kezelni”. Az iratok szerint Elijah jogosult rendszeres kifizetésekre egy olyan vagyonkezelői alapból, amelyet néhai édesapja, a legendás zenész Gregg Allman hozott létre, de Cher attól tart, hogy a pénz azonnal drogokra megy el, nem pedig alapvető életszükségletekre – írja a TMZ.

A 77 éves énekesnő azzal érvel, hogy Elijah édesanyjaként ő a legalkalmasabb arra, hogy a gondnok szerepét betöltse, de fia testvérei is őt jelölte a szerep betöltésére. Cher továbbá azt is állítja, hogy fia korábbi felesége, Marieangela King folyamatosan megakadályozza Elijaht abban, hogy megkapja a szükséges segítséget problémáira. A bíróság 2024. március 6-ra tűzte ki a meghallgatás időpontját, ekkor fog az ügyben döntés születni.