Szórakoztató műsor

Váratlan bejelentés! Visszatér a TV2-re a Sztárok a reptéren

2023.12.28. I 11:15
Már január 8-án látható lesz a csatorna egy kedvelt műsora Bódi Sylvivel, Zimány Lindával.

A Sztárok a reptéren 2023-ban indult a TV2-n, a Reptér című sláger miatt természetesen nem maradhatott ki Korda György és Balázs Klári sem a műsorból. Szabó András Csuti volt a műsorvezető, Cooky, Szécsi Debóra, Gáspár Bea, Gáspár Evelin, Oszvald Marika, Peller Károly, a Polgár házaspár, Varga Viktor, Fásy Ádám, Kautzky Armand és Szandi is megjelentek a realityben.

Január 8-án hétfőn ismét celebek öltik magukra a munkaruhát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Bódi Sylvi, Gelencsér Timi, Győrfi Dániel, Kiss Virág, Kozma Dominik, Pásztor Anna, Somhegyi Krisztián, Sydney van den Bosch, Tápai Szabina és Zimány Linda két-két fős csapatokban dolgoznak majd a repülőtéren. A cél az, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek a versenyzők, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg.

Az aktuális napon szorgalmasabban dolgozó csapat jutalomban is részesül. A jutalmuk pedig nem más, mint hogy a repülőtér szállodájában éjszakázhatnak kényelmes körülmények közt, míg a vesztes csapatnak a terminálon kell aludnia. Idén is Csuti lesz a műsorvezető.