Magazin

Saját döntés! Molnár Anikó: „Ami nekem belefér, az belefér”

2023.12.28. I 17:40
Egy évig gondolkodott azon, hogy belevágjon-e a vállalkozásába.

Miért kezdett bele a sokak által kritizált OnlyFans tartalomgyártásba és mennyit keres vele? Többek között erről is beszélt Molnár Anikó Kembe Sorel podcastműsorában. A Való Világ és A Nagy Ő egykori sztárja nem pusztán anyagi okok miatt vágott bele, hanem kíváncsiságból is.

Egy évig gondolkodott azon, hogy belekezdjen-e. Több emberrel is beszélt, mivel a kíváncsiság mellett félelem is volt benne a platformmal kapcsolatban. Először csak regisztrált, feltöltött egy profilképet, utána pedig csak állt az oldal, mert nem tudta, hogyan kell kezelni, végül keresett valakit, aki értett az oldal működéséhez, így indították el közösen írja a Blikk a beszélgetés alapján.

„Amikor elgondolkodsz azon, hogy kinek is kell elszámolnod magadon kívül: senkinek. Ez az én életem, senki nem élheti helyettem. Ami nekem belefér, az belefér. Amíg úgy tudok a tükörbe nézni, hogy mosolyogva, addig nincs baj” – jelentette ki Molnár Anikó, aki az eddigi bevételéből végre belevághatott a házfelújításba és néhány régi vágyát is valóra válthatta.

„Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom” – árulta el még korábban Molnár Anikó, aki egyre nagyobb sikereket ér az OnlyFans-oldalán, ráadásul a fiatalabb korosztály komolyabbnál komolyabb ajánlatokkal bombázza őt.