Magazin

Kifosztva! Lenullázták Gáspár Laci bankszámláját

2023.12.28. I 10:10
Rendhagyóra sikeredett a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor szilveszteri adásának felvétele. 

A Frizbi TV YouTube-csatornán pénteken 19 órától elérhető adásban Lakatos Márk és Járai Máté mellett Gáspár Laci volt a vendég, ám az énekes egy idő után nem tudta élvezni a jó hangulatú beszélgetést. Hiába záporoztak a poénok, viccelődtek egymással a szereplőt, Laci gyöngyöző homlokkal figyelte a mobiltelefonját: netes csalók emeltek le pénzt a számlájáról, információink szerint több százezer forintot.

Éppen pizzát akartak rendelni, amikor Laci rápillantott a telefonjára, és különös értesítésekre figyelt fel: valaki egy párizsi üzletben éppen hatalmas összegeket költött el a számlájáról, míg ő a stúdióban ücsörgött. Megdöbbenve konstatálta, hogy a számlájáról minden pénzt elkölt az ismeretlen, mégpedig úgy, hogy Lacinak – aki először azt hitte, ellopták a kártyáját – esélye sem volt megállítani a tolvajt.

– Rögtön hívta a feleségét, aki megnyugtatta, hogy a kártyát nem lopták el, ám valami mégis történt, hiszen folyamatosan érkeztek az értesítések, hogy költenek a számlájáról. Laci következő lépése nyilván az volt, hogy hívta a bankot, kérve, hogy próbálják meg blokkolni a vásárlásokat – mesélte a néhány héttel ezelőtti forgatásról Hajdú Péter, aki Járai Mátéval és Lakatos Márkkal felváltva próbálta nyugtatni a kétségbeesett zenészt.