Szórakoztató műsor

Családi viszály! Dopemannek nagyon megromlott a kapcsolata a lányával

2023.12.28. I 12:20
Megrázó vallomást tett a rapper, aki után egyre kevésbé érdeklődik a gyermeke.

Komoly hullámvölgybe ért Dopeman és lánya kapcsolata a rapper elmondása szerint. Alig programoznak, és beszélgetni sem tudnak már igazán. Minderről a Borsnak panaszkodott a zenész.

Nem nagyon érdeklem. Próbálok vele programozni, de nem vevő rá” – vallotta be a sztárapuka, aki még azt se tudja, találkoznak-e év végéig. “Nem igazán beszélünk. Pontosabban nagyon nehéz vele beszélni. Bízom abban, hogy a kapcsolatunkban ez a rossz időszak csak átmeneti” – jegyezte meg a rapper, aki a történtek ellenére nagyon büszke a 16 éves, hip-hop táncos Fannira.

“Kiskora óta táncol és nagyon tehetséges. Régen versenyeken is részt vett, szinte halmozta a díjakat” – mesélte Dopeman, aki annak is örül, hogy a tanulmányait is nagyon komolyan veszi a lánya. “Tavaly óta tökéletesre fejlesztette spanyol tudását, és minden más tárgyból is kiválóan teljesít” – büszkélkedett a sztárapuka.

Dopeman nem kertelt a ma esti Összezárvában! A Life TV műsorában elárulta, volt-e köze az alvilághoz, vagy éppen hányszor nézett a pohár fenekére. Összetartó családjáról és a Majkával való konfliktusáról is beszélt Hajdú Péternek. Ahogy a mókából, a szívatásokból, úgy a komoly pillanatokból sem volt hiány. Péter szerint Laci rengeteget változott az elmúlt években, méghozzá előnyére.