Magazin

Szomorú beismerés! Völgyi Zsuzsi már lemondott a gyerekszülésről

2023.12.27. I 19:50
Bár Völgyi Zsuzsi hatéves kislánya, Glória vágyik egy kistestvérre, a Romantic énekesnője úgy érzi, 43 évesen már kifutott az időből.

Az énekesnő már huszonéves korában is szívesen lett volna anya, ám egészen Glória születéséig nem volt mellette olyan férfi, akivel családot alapíthatott volna. Harminchét éves volt, amikor ez a vágya teljesülhetett.

– Nekem sosem volt fontosabb a karrier az anyaságnál. Már 24-25 évesen késznek éreztem magam a gyermeknevelésre, és szerettem is volna. Sajnos azonban hiába törekedtem rá, sokáig nem volt mellettem olyan férfi, aki gyermeket szeretett volna. Amikor aztán lett egy ilyen párom, gyorsan szültem is. Glória számomra a legnagyobb ajándék – mosolyodott el Zsuzsi, aki nem bánta volna, ha a gyermekének testvére születik, de most már úgy érzi, a kora miatt ez nem lenne ésszerű döntés.

– Valami miatt mindig azt éreztem, hogy egy gyermekem lesz. Persze örültem volna, ha több adatik meg, de máshogy alakította az élet, és nekem Glória a legtökéletesebb a világon. Ő szeretne kistesót, de azt gondolom, az idő már nem engedné, hogy újra kismama legyek. Ebből a szempontból elszálltak felettem az évek – állította a Blikknek Zsuzsi.

Igaz, az énekesnőnek van két féltestvére az édesapja részéről, ám nem velük nőtt fel. Kéthetente látta az öccsét, a húga pedig akkor született, amikor Zsuzsi már 24 éves volt. Ettől függetlenül jó kapcsolatot ápol testvéreivel, és mindig nagyon jól érzik magukat, ha találkoznak. Azonban ez sem győzte meg arról, hogy Glória kései testvért kapjon.

Karrierje miatt sem vágyik még egy gyerekre. Az utóbbi időben ugyanis rengeteg nagyszerű lehetőséget kap: a Dikh TV-nél és a Rádió Dikhen is reggeli műsort vezet, emellett fellépésekre is jár.

– Ahogy látom a környezetemben, akinek két gyermeke van, annak tényleg nagyon nehéz lavírozni a karrier és a család között, és kiesik a munkából. Én pedig elérkeztem abba az életszakaszba, amikor fontossá vált a karrierem, és olyan lehetőségek nyíltak meg előttem, amelyek korábban sosem, és ebből nem szeretnék egy baba miatt kiesni. Én most így látom, és ezt a páromnak is meg kell értenie – hangsúlyozta.