Szórakoztató műsor

Rubint Réka: "Csak azok tudják igazán, milyen ember vagyok, akik közelről ismernek"

2023.12.27. I 12:20
Magyarország fitnesz first ladyje, Rubint Réka meglepő őszinteséggel beszélt a hosszú távú párkapcsolat titkáról, beleszőve a női önmegvalósítást is.

Rubint Réka a beszélgetés alatt sokféle témát érintett, beszélt arról, hogy milyen volt a kapcsolata a szüleivel, hogy miért pont Schobert Norbi volt, aki mellett örökre lehorgonyzott és hogy miként próbáltak "rendes embereket" nevelni a gyermekeikből.

„Csak azok tudják igazán, milyen ember vagyok, akik közelről ismernek. Egy gyereket nem nevelni kell, hanem mintát, példát kell mutatni neki, hiszen önmagadon keresztül fogod nevelni. Ha esetleg rossz mintát mutatsz, ő nem tudja, hogy az rossz... Neki te vagy a mentora és mint ilyen, óriási felelősséggel tartozol.”

„Nagyon jó látni a gyerekeimen, hogy mindegyik más és mind a három motiválja a másikat. Zalán úgy kitűnő, hogy nincs év közben négyese. Ez motiválja a többieket. Mert a Norbikának volt egy ilyen átlagos tanulmányi eredménye és most már gimnazistaként 4,5 fölött zárta az évet. Vagy fordítva, hogy Norbika az edzéseivel motiválja Laráékat. Ez óriási büszkeség számomra” – mesélte Réka.

Rubint Réka lesz Hajdú Péter ma esti vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n, ahol eddig nem hallott családi titkokról is szó esik. Őszintén mesélt Hajdú Péternek élete nehéz időszakairól, többek között a szülei válásáról.

"A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben" – kezdte Réka. Végül kiderült, hogy az apjának tartós viszonya volt, később el is vette új szerelmét.

"Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. Úgy éreztem akkor, az apukám elhagyott minket... Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat" – idézte fel könnyes szemmel Réka.