Magazin

Őrületes gázsi! Majka hatalmas pénzért talált vissza 16 év után az RTL-hez

2023.12.27. I 14:25
Az őt követő Pápai Jocival 2024-ben az X Faktor mentorai lesznek, illetve a rapper lehet a Nyerő páros műsorvezetője is.

Majka 16 év után visszatér az RTL-hez, ám nem egyedül. Mint kiderült, Pápai Joci is otthagyja a TV2-t, és ő is Majkával tart. Majka egyébként az elmúlt években többször is elbeszélgetett Kolosi Péterrel arról, hogy milyen feltételekkel menne át a csatornához.

„Elmondtam, hogy engem mi érdekelt volna: az X-Faktor-mentorság, és érdekelt volna a Nyerő Páros műsorvezetése is, amire mondta, hogy azt már Balázs annyira nem szeretné csinálni” – árulta el Majka.

Mint azt az RTL egyik munkatársa elárulta, Majka és Pápai Joci valóban az X-Faktor új mentorai lesznek, akik Gáspár Lacit és ByeAlexet váltják a produkcióban, de elvileg Puskás-Dallos Peti és Herceg Erika maradnak a helyükön. Viszont sokat lehet arról is hallani, hogy Curtis is csatlakozik az X-Faktor mentoraihoz.

Tekintve, hogy Majoros Péter jelenleg az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, óriási húzónév, nyilván nem aprópénzért és a TV2 szintjéhez mért fizetésért szerződött vissza az anyacsatornához, a Pénzcentrum szerint mindenképpen kétszámjegyű milliós összegről lehet szó.

Ugyan nem tudni biztosra, hogy mennyit keresnek az X-Faktor mentorai, hiszen az RTL sosem adott ki erről információt, de korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy annak idején, 2013-ban Tóth Gabiék fejenként 10 milliót kaptak az egész műsorért, míg 2014-ben ez már 15 millióra ugrott. 

A portál számításai szerint a bérpárbaj valahol 20-25 milliónál kezdődik most, tehát az X-Faktor mentorai 2024-ben legalább 25 milliót kaphatnak majd az évadért. Ha Majka más produkciókban is részt fog venni - például átkerül hozzá a Nyerő Páros műsorvezetése is -, akkor ennél sokkal több is ütheti a markát.