Magazin

Felépülve! Kulka János szégyelli a sztrókja nyomait

2023.12.27. I 18:45
Betegsége óta nem találja helyét a világban és színészkollégáival sem tartja a kapcsolatot.

Kulka János évtizedekig országunk egyik legkeresettebb színésze volt, de teljesen megváltoztatta az életét, amikor 2016-ban sztrókot szenvedett. Életmentő műtéten esett át, amely után újra kellett tanulnia járni és beszélni. A történetek nemcsak fizikailag, lelkileg is megviselték. 

Betegsége óta nem találja helyét a világban és színészkollégáival sem tartja a kapcsolatot. Most nővérével, Kulka Janinával közösen vendégeskedtek Friderikusz hamarosan megjelenő podcastjében, ahol megrázó őszinteséggel meséltek az elmúlt évek megpróbáltatásairól.

– Tényleg majdnem meghaltam, halványan emlékszem, még mondtam is neked – kezdte a színész, majd nővérére pillantott. – Felülről láttad magad - vette át a szót Janina, aki elárulta, hogy testvére a hordágyon fekve is nevetett. –A CT-re várt, feküdt a hordágyon és viccelt, magánál volt és röhögött, azon röhögött, hogy nem tud beszélni – fogalmazott Janina.

Természetesen a podcastben az elmaradozó barátok is szóba kerültek, akik csak ritkán hívják fel a színészt. – Zavarban vannak. Szia, szia. Hogy vagy? Jól. Már megszoktam, de kicsit fáj – mondta a színész, aki arra is választ adott, hogy miért fordított hátat a nyilvánosságnak. - Szégyellem magam, bicegek, néznek. Egyszerűen jó otthon – zárta Kulka János.