Szórakoztató műsor

Sztárvallomás! Járai Máté szerint az emberek úgy félnek a nyitott házasságtól, mintha pestis lenne!

2023.12.26. I 10:30
A színész úgy véli, hogy a klasszikus férfiképhez képest jóval lágyabb típus, szerinte a férfiasság megítélése egyfajta divat, ami folyton változik.

„Én azt szeretném hinni, hogy 2023-ban eljutunk oda, hogy hordhat egy rózsaszín inget egy férfi, attól nem lesz meleg. Olyan világban szeretnék hinni, ahol nem téma a másság” – mondta Járai Máté az rtl.hu-nak.  

A színész-műsorvezető feleségéről, Járai Kíráról azt mondta, hogy közöttük nemcsak házastársi viszony van, hanem valódi szövetség. „Van egy nyelv, amit csak ő és én beszélünk. Nekem Kíra egy létfontosságú szervem” – állította.

A színész ennek ellenére váltig állítja, hogy a kalandozásra és a szabadságra mindkettejüknek nagy szüksége van, hiszen szerinte a monogámia az emberre erőltetett, vallási dolog, ami nem tesz boldoggá senkit sem.

Az én olvasatomban ez nem egy tiltott bűn. A kedvenc ételemnél sem várhatom el, hogy mindig az legyen az ebéd. Az elfojtás nagyon ártalmas – mondta a színész, aki eddig kizárólag férfi partnerekkel kalandozott, és a kalandjai szexuális vonzalomból adódtak, sosem érzelmi indíttatásból.

24 év alatt egyszer őrültem meg három hónapra – mondta a szerelembe esésről. A férfiakkal sokkal tapasztaltabb a kalandok téren, mint a nőkkel: „nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának irántam”.

Ezúttal Járai Máté költözik be egy napra Hajdú Péterhez, aki ahogy belépett a lakásba, eldöntötte, hogy mindenre válaszolni fog. Szüleiről, gyerekkoráról és szexuális életéről is mesél majd Járai Máté, aki kendőzetlen őszinteséggel beszél mindenről ma este, a Life TV képernyőjén!

Járai Máté Hajdú Péter kérdésére válaszolva elárulta, volt, hogy olyan férfit választottak édeshármashoz Kírával, aki Máté kedvére is tett. A színész már a Kírával való megismerkedése előtt is tudta, hogy nem csak a nők hozzák lázba, vagyis biszexuális.