Családi magazin

Szomorú karácsony! Unokái nélkül kénytelen ünnepelni Korda György

2023.12.26. I 17:20
Az énekesnek semmi kapcsolata nincs Judit lányával, emiatt az unokáit nem is ismeri.

Januárban lesz 85 éves Korda György, aki már több mint negyven éve él boldog házasságban Balázs Klárival, de közös gyerekük nem született. Azonban az énekes Kiss Kati táncdalénekesnővel folytatott kapcsolatából született egy lánya, bár vele nem volt hosszú a viszonya. 

Korábban már elárulta, hogy egyetlen lánya, Korda Judit Kanadában él, a nagy távolság miatt is nehéz tartani a kapcsolatot, de számára fájó pont az életében, hogy gyereke teljesen elzárkózott előle, még akkor sem kereste, amikor apja súlyos beteg volt.

Ő Torontóban él, ott van a családja. Három unokám van, de nem ismerem őket - kezdte szomorúan Korda György, aki évtizedek óta nem tartja a kapcsolatot lányával. Az énekes azt sem tudja, hogy az unokái egyáltalán tudják-e, hogy ő kicsoda.

Nem tudom, az anyjuk mennyit mond el rólam- folytatta csalódottan, és elárulta, maga sem érti, hogy miért alakult ez így közöttük, de ez egy nagyon fájó pont az életében.

Ez így alakult, lehet, hogy ez egy kudarc az életemben, nem tudom. Kétféle érzés van bennem, mert egy kapcsolatnál mindig két ember a hibás. Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő. De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolság pedig mindig sok" - mondta az énekes, aki maga sem érti, hogyan dönthetett így a lánya, hogy teljesen kizárja őt az életéből.

„Én bizony 2012-től 2015-ig három súlyos betegségen estem át, és lehet, hogy mindketten hibásak vagyunk abban Judittal, hogy ez a kapcsolat semmilyen, de ha a vér szava megszólalt volna, akkor legalább ebben az időszakban egy telefont kaphattam volna" - mondta a Blikknek Korda György, akit meglepetésként ért negyven évvel ezelőtt, hogy van egy lánya, ugyanis nem volt tervezett gyerek, de azt mondja, ennek ellenére támogatta őt és édesanyját is, nem hagyta őket magukra.