Szórakoztató műsor

Celebtitkok! Vajon eljegyezte barátnőjét Csuti?

2023.12.25. I 10:15
Sudár Bianka ujján egy gyönyörű gyűrű volt látható Instagram történetében.

Az üzletember és fitneszmodell párja már egy jó ideje együtt vannak. Amennyi időt lehet, kettesben töltenek, úgy tűnik, remekül működik a kapcsolatuk. Sudár Bianka ujján egy gyönyörű gyűrű volt látható Instagram történetében. Csuti most ennek apropóján mondta el az igazságot, azt állítva, ez még nem eljegyzési gyűrű. 

"Bianka ujján valóban van egy gyűrű, amit tőlem kapott, de ez a gyűrű, nem az a gyűrű. Amit láttatok, az egy okosgyűrű, ami számtalan hasznos funkciót rejt magában. Tulajdonképpen mindent, vagy majdnem mindent tud, mint egy okosóra, így nagyon hasznos kis kütyü egy sportoló számára" – magyarázta a Borsnak Csuti

Kijelentette, ha eljön a pillanat, a képen látható ékszernél egy nagyobb és jóval szebben ragyogó példány kerül majd Bianka ujjára. Egyébként dolgosan és sportosan telnek a mindennapjaik. Mindketten rengeteget teszünk azért, hogy sok és ami még fontosabb, minőségi időt tudjunk együtt tölteni. Ha a gyermekeim nálunk vannak, akkor persze az övék a főszerep és olyan programokat szervezünk, ahol Nina és Medox is jól érzik magukat, de a többi napon magunkra és egymásra figyelünk" – zárta az édesapa. 

Nos, Csuti ma este Hajdú Péterrel lesz összezárva a Life TV képernyőjén. Ez az a mélyinterjú, amit egy egész ország várt. Csuti őszintén beszélt örömeiről, veszteségeiről és zátonyra futott házasságáról is Hajdú Péter műsorában.

Csuti Hajdú Péternek elárulta, érzi a felelősségét abban, hogy Kulcsár Edina észrevette Varga Márkot, azaz G.w.M-et. Az üzletember volt feleségének dalára is kitért, amit korábban még együtt gyakoroltak, és ő is vitte el a próbákra Edinát, ekkor még nem sejtette, hogy ez róla szól.