Szórakoztató műsor

Volt is pénz, meg nem is… Balogh Edina egymillió forintot nyert a Farm VIP-ban

2023.12.22. I 17:40
A színésznőnek el kellett döntenie, hogy hazaviszi-e a nyereményét vagy a csapatra költi.

A Farm VIP adásában Balogh Edina ájulás közelében járt már, amikor egy sorsfordító döntést kellett meghoznia. A színésznő ugyanis miután megnyerte a termelést segítő játékot, választhatott, hogy az egymillió forintos pénzösszeget zsebre teszi-e, és az ebben az esetben levonódik a főnyeremény összegéből, vagy pedig saját csapatára, a Pirosakra költi, és vesz egy új kemencét belőle – írta a Blikk.

Annyira gyorsan ver a szívem, hogy mindjárt elájulok. Lehet, hogy rosszul leszek. Az az igazság, hogy van két csodálatos gyerekem otthon, és minden gondolatom, minden porcikám azt mondja, hogy vigyem haza – mondta Balogh Edina, akinek egyébként a csapattársai azt javasolták, vigye haza az összeget, hiszen ők meglesznek az új kemence nélkül is, megsül minden anélkül is, így végül hallgatott rájuk.

Ezután Demcsák Zsuzsa kihangsúlyozta, az egymillió forintot a főnyereményből vonják így le, tehát a pénzösszeg innentől 14 millió forintra csökkent. Edina döntése azonban egyáltalán nem volt könnyű, és nagyon megviselte a színésznőt, aki később a kameráknak elmondta, miért ezt a lépést választotta.

Ahogy ott álltam és végignéztem ezen a csapaton, akiket amúgy alig bírok megszokni a házban… van három ember, aki számomra teljesen idegen például. Nem volt erős ez a csapatfeeling bennem. Sok szempontból megviselt, hogy ilyen körülmények között jutottam hozzá ehhez az összeghez, meg az is, hogy teljesen egyértelmű bennem, hogy nem gondolkozom csapatban– mesélte Balogh Edina.